Japansk lifting

Japansk Lifting er en kombination af ansigtszoneterapi, massage, akupressur og lymfedrænage. Med i behandlingen er der 2 forskellige ansigtsmasker samt hovedbunds- og fod massage.
Jeg arbejder på ansigtsmuskulaturen med flere forskellige teknikker og derved afspændes ansigtet og mimiske rynker reduceres markant. Samtidig stimuleres lymfesystemet og dræner ansigtsvævet for eventuelle væskeophobninger og affaldsstoffer.
Allerede efter første behandling får ansigtet en mere frisk glød og udstråling på grund af den øgede blodgennemstrømning i vævet. Derudover er Japansk Lifting stærkt afstressende.
Bedste resultat opnås ved flere sammenhængende behandlinger, typisk 1 behandling om ugen i 4-5 uger.  og så er behandlingen er et rigtig godt og naturligt alternativ til kosmetiske operationer.

Japansk Lifting og stress:
Stress påvirker hele kroppens ydeevne og forårsager forskellige symptomer, f.eks. hovedpine, fordøjelsesproblemer, depression, muskelspændinger, koncentrationsbesvær og allergier. Inden disse symptomer forekommer, kan stressen allerede have vist sig som ubalancer i hud og ansigt.
Her går Japansk Lifting ind og hjælper med at rette disse ubalancer og efter behandlingen vil man kunne se forskellen samt mærke velvære og afslappethed i ansigt, krop og sind.

Tillægsbehandlinger:
Som noget helt nyt introducerer jeg en kombinationsbehandling af både akupunktur og Japansk Lifting. Behandlingen starter med 1/2 times akupunktur, hvor man kan få styrket sit immunforsvar, dæmpet eventuel stress eller boostet sin energi. Derefter følger 1 times Japansk Lifting.
Det er selvfølgelig også muligt at kombinere Japansk Lifting med massagen.

Det skal du huske:
Altid drikke rigeligt med vand efter alle behandlinger.
Oplys hvis du bærer kontaktlinser, da behandlingen går tæt på øjet.

Telefon: 61 40 22 30