Akupunktur

Akupunktur er blandt andet godt mod:

  • Hovedpine og migræne
  • Muskel-, sene- og ledproblemer
  • Infertilitet og graviditetsgener
  • Frossen skulder
  • Stress
  • Generel afbalancering og velvære

Akupunktur er en gammel kinesisk behandlingsform, som bygger på en flere tusind år gammel lægevidenskab fra Østen, der på mange måder adskiller sig fra vestlig terminologi. Den bygger på et holistisk menneskesyn, og da alle lidelser bliver set som en blokering af energi, kan behandlingen stort set gavne alle ubalancer.

Ved brug af tynde nåle skabes balance mellem Yin og Yang, sørger for at stimulere energien og skabe fri cirkulation i kroppens energibaner, meridianerne til de evt. svækkede organer. Akupunktur kan både hjælpe på problemer du har haft i længere tid samt akutte plager.

Det skal du huske:
Akupunktur kan give følgende reaktioner under selve behandlingen:
Når du ligger med nålene, normalt i 20-30 minutter, kan du opleve lidt forskelligt. Det kan være alt fra varme- eller kuldefølelse, tunghedsfornemmelse, ømhed hvor nålene sidder men også en ro og dejlig tilstand hvor du får lov til at slippe alt.
Efter behandlingen vil det for størstedelen betyde smertelindring samt øget velvære og overskud efter blot få behandlinger, sommetider allerede efter de første behandlinger. Dog kan du, især første gang, kan opleve træthed, svimmelhed, hovedpine, tørst og mindre røde eller blå mærker efter nålene.
Det er vigtigt at drikke rigeligt med vand efter behandling og resten af dagen. Nålene er med til at frigive mange affaldsstoffer. For at udrense kroppen for disse har du brug for at få skyllet systemet godt igennem med rigeligt vand.

Tillægsbehandling:
Du kan kombinere akupunktur med både massage og Japansk Lifting.

Telefon: 61 40 22 30